Senin, 22 Januari 2018

LYMPO

LYMPO: MEGET NICE PROJEKT

Fremkomsten af mHealth-applikationer er endnu ikke blevet overført på løftet om digitale teknologier, som giver enkeltpersoner mulighed for og resulterer i
bedre sundhedspleje og sport, der er mere forbundet med
sundhedsmarkederne lympo økosystem løser dette problem. Understøttet af brugergenererede og brugerstyrede sundheds- og fitnessdata, vil Lympo aktivere værdiudveksling gennem introduktionen af LYM-hjælpepokener.



Lympo er en sund livsstil økosystem skaber, der bruger blockchain teknologien til at forbinde mange interessenter. Lympo genererer værdi gennem effektiv indtjening af brugergenererede sports- og wellness-data. Denne værdifulde information indsamles via blockchain ledger og bruges til at belønne brugere ved at tilbyde LYM token-incitamenter, der kan bruges til yderligere forbedring af en god livsstil. Brugernes data kan også bruges til at supplere sygesikringen for at fremkalde og opretholde et virkelig sundt samfund. Med hjælp fra adskillige rådgivere fra fitness, blockchain og iværksætteri søger Lympo at fremme en levedygtig sundhedstransformation.

Sundhed og Blockhain Industri



Hvordan er forholdet mellem både sundhed og blockhain-brancherne Det er almindeligt enige om, at blockchain-teknologi har potentiale til at forstyrre sundhedssektoren ved at gøre brugergenererede data kernen i sundhedssystemets økosystemer. Dette kan opnås ved at forbedre sikkerheden og interoperabiliteten af ​​sundhedsdata. I dette papir fokuserer vi på mHealth eller mere specifikt i fitness / sundhedssektoren, der understøttes af mHealth applikationer og bærbare enheder. Det er dog vigtigt at forstå det overordnede billede for at realisere Lympos fulde potentiale i fremtiden.

Blockchain er et distribueret system, der registrerer og gemmer transaktionsposter på en måde, der gør det umuligt at ændre indholdet af transaktioner i en digital storbog. Hver transaktionsblok er gemt i storlegen og er kronologisk knyttet til en anden blok, efter at transaktionsposten er verificeret af det distribuerede peer-to-peer-netværk. End-to-end kryptering muliggør interaktioner som f.eks. Lagring, bytte og visning af oplysninger uden etableret tillid mellem parterne.

Forhindring af en central myndighed afhænger blockchain på et anonymt netværk af deltagere, som forhindrer privatlivets overtrædelser og fortrolighed. Blockchain-baserede smarte kontrakter repræsenterer kontrakter, som kan udføres fuldt ud, når kontraktbetingelserne er opfyldt. Dette system skitserer behovet for enhver udveksling under betingelserne for mellemmandskontrol af kontrakter. Hidtil spiller mellemhandlere en vigtig rolle i forholdet mellem værdiudsving og dermed indtjening fra deres roller. Den smarte kontrakt giver slutbrugeren mulighed for at indgå et betroet forhold uden nogen anden myndighed. Den følsomme karakter af sundhedsrelaterede data og behovet for at kunne slette disse personoplysninger for at overholde databeskyttelsesbestemmelserne i visse dele af verden (især EU) tillader ikke opbevaring af disse data selv på blockchain. I dette tilfælde,

Blockhain ansøgning i sundhedssektoren

Sundhed kan forsinke i den hurtige vækst i virksomhedens blockchain-applikationer, men det er i stigende grad fremtrædende som en lovende teknologi til løsning af store problemer inden for sundhedsdataforvaltningssektoren, selv på regeringskala.

Størstedelen af den eksisterende eller forventede anvendelse af blockchain i sundhedsvæsenet falder ind under denne kategori:
Interoperabilitet mellem medicinske institutioner
Elektronisk medicinsk
optegnelser
Forsikring 4. Medicinske forsøg
Genomforskning 6.Den
resulterende patientdata / selvdata konsolideret
Lympo økosystem starter med produkter, der falder ind i 6. kategori.

LYMPO: Et økosystem understøttet af generelle brugsdata

Lympo sigter mod at skabe et økosystem drevet af brugergenereret og administreret brugernes sundhed og fitness data for at muliggøre værdiudveksling gennem introduktionen af
token LYM utility. Lympos mål er markedet, hvor dataene selv bruges effektivt af medlemmer af økosystemet, og alle er lige belønnet. Nyttige mHealth / brugerprogrammer findes i økosystemcentre, herunder alle nøgleaktører inden for sport og sundhed. Lympo økosystemet starter fra en eksisterende platform, der giver brugerne mulighed for at finde de bedste personlige trænere med 500 + fitness fagfolk, der opererer i Litauen, www.lympo. lt og
fremskredet til Californien, USA og Melbourne, Australien.
Økosystemet består af tre hoveddele: Lympo digital fitness pung og bruger belønning mekanisme; Lympo marked; Lympo crowdfunding og investeringsplatform.


Lympo Blockchain For Sports Foundation

En del af de tokens, der ydes til økosystemets bemyndigelse, vil blive allokeret til Lympo Block for Yayasan Olahraga. Formålet med dette fundament er at støtte forskellige sportsbegivenheder og initiativer rundt om i verden for at fremme Lympos fitnesspung og fremme en sund livsstil. Stiftelsens bestyrelse, som består af berømte atleter, Lympo-partnere og ledere i sportsamfundet fra forskellige lande, vil overvåge fondets aktiviteter. Lympo token indehavere af mindst 1.000.000 LYM (beløbet vil blive justeret inden for to år baseret på stemmeafstemning) vil kunne stemme om finansieringsforslaget. Sammensætningen af rådet og de grundlæggende principper for regeringen vil blive annonceret inden salget af Lympo tokens i første kvartal af 2018.

køreplan

køreplan
Udviklingen af Lympo flatform begyndte i december 2016 af adskillige ekspertgrupper på deres område, som de forbereder sig på token ældning i maj 2017. I september 2017 lancerede Lympo Website www.lympo.io, som derefter etablerede det første partnerskab i november 201.

Sammenfaldende i januar 2018, vil Lympo holde et pre-sale token, i februar i morgen lympo vil lancere konceptet lympo sundhed tegnebog bevis.

Marts 2018 lympo token vil holde token salg.

Salgstegn Lympo

distribution af lympo token
Deltag i førsalgsmærker og salg af kommende ICO-tokens som beskrevet i køreplanen, og glem ikke at blive med i hvidlisten for opdateringer af token-salg samt for interessante tilbud fra lympo-tokens.

For fuldstændig information om LYMPO-tokens kan du besøge hjemmesiden: http://lympo.io/
Telegram: https://t.me/lympo

Usernane profile BTT: Gis15

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Ulasan Platform Gaimin Salam kepada seluruh komunitas, saya bersemangat tentang koin crypto dan pengikut proyek bagus seperti GAIMIN...